Leipomo-konditoriamme historiaa 

Jo yli kaksikymmentä vuotta osaamista | Härmä, Kauhava

Leipomo-Konditoria T. Paalanen Ky perustettiin jo yli kaksikymmentä vuotta sitten, vuonna 1993 Kortesjärvellä. Leipomo sijaitsee nykyään Alahärmässä ja se työllistää 1–2 työntekijää. Leipomon omistaja, Teemu Paalanen toimittaa joka aamu henkilökohtaisesti tuoreet tuotteet suoraan asiakkaalle. Leipomo-konditorian pääasiallisia asiakkaita ovat kaupat ja suurtalouskeittiöt sekä yksityisasiakkaat.

Herkullisia leivonnaisia aitona käsityönä

Leipomon tuotteita ovat kaikki leipomoalan tuotteet kuten ruokaleivät ja kahvileivät sekä konditoriatuotteet. Tuotteet ovat paikallisesti tunnettuja ja niillä on hyvä maine. Leipomo-Konditoria T. Paalanen Ky on perinteinen käsityöhön painottuva leipomo, jossa voi nähdä leipurin kädenjäljen lopputuotteessa. Tuotannossa ei käytetä alihankintaa ja tuotteet valmistetaan parhaista raaka-aineista, tietenkin ilman lisäaineita.  

Me Leipomo-Konditoria T. Paalasella haluamme tarjota asiakkaillemme käsityönä valmistettuja makuelämyksiä. Se jos jokin on kilpailuvaltti, joka tunnetaan erinomaisesti lähialueen kunnissa ja kylissä. 

Ota yhteyttä!