Kakku-ikoni

Konditoriatuotteet

Ota yhteyttä
Kakku-ikoni

Konditoriatuotteet

Ota yhteyttä
Kakku-ikoni

Konditoriatuotteet

Ota yhteyttä

Suussasulavat makeat ja suolaiset konditoriatuotteet Härmään ja Kauhavalle

Konditoriamme tarjoaa sinulle herkulliset täytekakut, pikkuleivät ja muut konditoriatuotteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Olipa kyseessä pieni kokoontuminen ystävien kesken tai suuri juhlatilaisuus, niin meiltä saat tilattua haluamasi kokoisen ja makuisen täytekakun, joka kruunaa juhlan. Valikoimastamme löydät niin suolaiset kuin makeatkin tarjottavat sekä gluteenittomat ja vähälaktoosiset vaihtoehdot.


Toimitamme tuotteemme tilauksesta kauppoihin, suurtalouskeittiöihin ja yksityishenkilöille Härmän seudulla sekä Kauhavan ja lähikuntien alueella.

Makeat konditoriatuotteet

Kakku-ikoni

Täytekakut

Kakkujen täytevaihtoehdot ovat mansikka, vadelma, sekamarja, ananas-greippi sekä sekahedelmä. Kakut ovat saatavilla kerma-, kinuski-, marja-, marsipaani- ja sokerimassapäällisellä ja ne koristellaan tyylikkäästi juhlan aiheen mukaisesti. Pyöreät kakut sopivat 10–40 henkilölle, levykakkuja saa jopa 80 henkilölle valmiiksi leikattuina. Kaikki täytekakut ovat laktoosittomia.

Kakku-ikoni

Pikkuleivät

Piparkakut, kaneliässät, hillosilmäpikkuleivät, herrasväen pikkuleipä, lusikkaleipä.

Kakku-ikoni

Kuivakakut

Maustekakku, tiikerikakku, sitruunakakku.

Kakku-ikoni

Kääretortut

Kääretorttu, unelmatorttu.

Maistuisiko sittenkin leipä tai pulla?

Leipomotuotteemme

Suolaiset konditoriatuotteet

Voileipäkakut
Voileipäkakut ovat saatavissa niin liha- kuin kalatäytteellä. Voit esittää myös muita toiveita täytevaihtoehdoista. Halutessasi saat voileipäkakut myös laktoosittomina.

Puhelin-ikoni

Herkulliset konditoriatuotteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Ota yhteyttä!